Black Knights Fan Day
powered by Classic 21

De 1ste mei ontvangt het Circuit Jules Tacheny te Mettet in samenwerking met de Mertens Riding School, Classic 21 en Zelos, de eerste Black Knights Fan Dag! Ontmoet onze vier black knights volledig gratis en beleef een uniek sporters-moment met Xavier Siméon, Livio Loi, Barry Baltus en Sasha De Vits.

Wil je onze Black Knights graag steunen tijdens de Fan Dag? Dat kan! Wij voorzien voor elke Black Knight een merchandising stand waar er voor iedereen wat wils is. En als kers op de taart krijgt elke bezoeker van ons een poster van de Black Knights. Steun onze Belgische motorrijders en kom zeker en vast langs.

Maar dat is nog niet alles! U kan tijdens deze Fan Dag ook deelnemen aan de testdag dat ingericht wordt door de Mertens Riding School. Zij voorzien 5 sessie’s van 20 minuten waarvoor je u op voorhand dient aan te melden via de website van de Mertens Riding School. Heb je geen ervaring op het circuit maar wil je het toch eens van kortbij meemaken? Kruip achterop bij onze MotoGP piloot Xavier Simeon voor een duorit. Een onvergetelijk moment in je leven!

Als laatste staat er een grote barbecue, familie parade en vele andere activiteiten op het programma van de Fan Dag, dat nu al een onvergetelijke dag beloofd te worden. Indien je graag wenst deel te nemen aan de barbecue, vergeet je dan niet aan te melden op de website van de Mertens Riding School. Reservatie is verplicht!