TM CUP
Een nieuwe serie geïntegreerd in het Belgisch Supermoto-kampioenschap

Zelos en TM Racing Belgium slaan de handen in elkaar om een volledig onuitgegeven Supermoto-formule op poten te zetten: een monotypecompetitie betwist aan het stuur van de TM SMX 300 cc.

De nieuwe serie wordt geïntegreerd in het Belgisch Supermoto-kampioenschap en zal bestaan uit zes wedstrijden. Talrijke deelnemers zullen dus een onvergetelijke ervaring beleven in deze populaire discipline die onverhard combineert met asfalt.

Alle gepassioneerden van motorsport, gevestigde waarden of amateurs, zijn welkom in deze nieuwe serie waarin plezier en adrenaline voorop staan.

Profiteer van de formule ‘Arrive & Drive’

Alles is uitgewerkt om de deelname aan een wedstrijd zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dankzij het voor de TM-Cup unieke concept ‘Arrive & Drive’ worden de huur en de volledige technische preparatie van de motor door de organisatie op zich genomen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Bij uw aankomst op het circuit hoeft u enkel uw uitrusting aan te trekken, op uw TM SMX 300 te stappen en te racen!

Kalender

Een trainingsdag en zes spannende wedstrijden

Goed nieuws: de 2018 kalender van deze nieuwe beker is nu bekend.De eerste gelegenheid om te rijden is de trainingsdag op zondag 11 maart op het circuit Jules Tacheny in  Mettet. Die oefendag die de rijders de gelegenheid aan de motoren te wennen, heeft op dezelfde dag plaats als de eerste manche van het Belgisch kampioenschap Supermoto.

De eerste echte start van de TM-Cup wordt gegeven op zondag 6 mei op het kartcircuit van Spa-Francorchamps. Daarna volgen nog vijf manches zowat overal in België (zie de tabel hieronder). En als kers op de taart: de finale heeft plaats in hetzelfde weekend als de Superbiker (19, 20 en 21 oktober in Mettet).

Technische informatie

Word TM-coureur!

In totaal worden elf supermoto’s ter beschikking gesteld door TM Racing België en Zelos. Er werd niets aan het toeval overgelaten om de ervaring zo eenvoudig mogelijk te houden: u komt aan, trekt uw uitrusting aan en racet aan het stuur van uw TM SMX 300 cc die klaar is voor gebruik!

De enige regels om deel te nemen: minstens 16 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een FMB-licentie.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met ons team, zal zij u graag informeren!

jeremy.vanderverren@zelos.be

Reglement

Klik hier om het reglement te bekijken: REGLEMENT TM CUP

Opgelet, reglement onder voorbehoud van wijzigingen.

Tarijf

Fotogalerij