Coyote Supercup by TM en Zelos
Een nieuwe cup in het Belgische supermoto-kampioenschap

TM Racing Belgium en Zelos werken samen om een geheel nieuwe supermoto-formule samen te stellen: de Coyote Supercup by TM en Zelos, een mono-merk cup met een all-in formule met een TM SMX 300cc. Zelos en TM Belgium geven 5 piloten de kans om deel te nemen aan een volledig Coyote Cup seizoen.

De Coyote Supercup is geïntegreerd in het Belgisch Kampioenschap Supermoto. Deze mono merken Cup wordt verreden met de TM 300cc 2-takt en telt vier races die offroad en circuit combineren.

Om jouw gratis kampioenschap te winnen, dienen geïnteresseerde piloten af te zakken naar het Circuit Jules Tacheny te Mettet tijdens één van de twee selectiedagen. Op zondag 9 Februari en zondag 8 maart krijgt iedereen één kans om zich tot de beste 5 piloten te kronen. Deze selectiedagen bestaan uit drie opdrachten: fysieke, theoretische en technische proeven.

Aan het einde van deze twee dagen worden 5 coureurs geselecteerd door de jury, onder toeziend oog van Fred Fiorentino, viervoudig winnaar van de Mettet Superbiker. Hoe kan je deelnemen? Heel eenvoudig, de kostprijs voor één selectiedag bedraagt 99 €. Iedereen is welkom vanaf 15 jaar en indien je geen “prestige, Euro-nationalen en nationalen” licentie hebt bij de BMB.

Inschrijvingen

Kalender 2020

9/2/2020: Eerste selectiedag

8/03/2020: Tweede selectiedag

14-15/03/2020: Round 1 – Mettet

18-19/4/2020: Round 2 – Karting de Spa-Francorchamps

16/08/2020: Round 3 – Chimay

19-20/09/2020: Round 4 – Battice

Technische informatie

Word TM-coureur!

Motosportliefhebbers, ervaren of beginnende rijders, bedrijven, particulieren, klanten en medewerkers, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de selectie.

De TM SMX 300 zijn gekozen vanwege zijn toegankelijkheid en zijn originaliteit in de motorsport. Hoewel het door TM Racing Belgium als een echte race moto is gebouwd, is het wel een moto die toegankelijk is voor iedereen.

Alles is zo ontworpen dat het een instapklare cup is waar de zorgen voor de organisatie zijn en het plezier voor de deelnemers. Enkele regels om deel te nemen aan de selectiedag: betaal de registratie van 99 €; daarnaast moet iedereen ten minste 15 jaar oud zijn en mag je nog geen “prestige, Euro-nationalen of nationalen” licentie hebben gehad bij de FMB.

Eenmaal geselecteerd, is een FMB-licentie vereist om deel te nemen aan het kampioenschap.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met ons team, zal zij u graag informeren!

info@zelos.be of +32 10 23 78 80

Reglement

Alle deelnemers moeten de regels van de Coyote Supercup hebben gelezen door hier te klikken.

Profiteer van de formule ‘Arrive & Drive’

Alles is uitgewerkt om de deelname aan een wedstrijd zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dankzij het voor de Coyote Supercup unieke concept ‘Arrive & Drive’ worden de huur en de volledige technische preparatie van de motor door de organisatie op zich genomen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Bij uw aankomst op het circuit hoeft u enkel uw uitrusting aan te trekken, op uw TM SMX 300 te stappen en te racen!

Onze partners

Fotogalerij