Start in...
Green Run Waterloo
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Green Run, het concept

De tweede editie van de Green Run heeft plaats op 18 juni 2017, wederom in de fraaie omgeving van Waterloo. Ga als deelnemer aan de Green Run 2017 met grote passen over de mooiste slingerpaadjes van Waals Brabant. U wordt verwelkomd in een feestelijk dorp naast het sportcomplex van de Waterloo Ducks Hockey Club, dat ook dienst doet als vertrek- en aankomstplaats van de wandelingen en de loopwedstrijden.

De routes garanderen u prachtige uitzichten op de mooie omgeving van Waterloo. U wordt volledig ondergedompeld in de natuur en u kunt op de verschillende trajecten genieten van de frisse lucht. Het evenement wil eco-vriendelijk zijn en beperkt daarom maximaal zijn ecologische voetafdruk.

Een deel van het inschrijfgeld van de deelnemers wordt geschonken aan drie liefdadigheidsverenigingen.

Beleef uw passie voor running met respect voor de u omringende natuur en ontdek talrijke kleine paradijselijke hoekjes.

Tijdens de wedstrijden wordt een speelse kinderopvang wordt voorzien.

Afspraak dus op 18 juni 2017 op het sportcomplex van de Waterloo Ducks HC!

Praktische informatie

Schrijf u in

In de prijs van de inschrijving is inbegrepen : In de prijs van de inschrijving is inbegrepen: twee puur natuur-trajecten in de fraaie omgeving van Waterloo (8km en 15 km) / een mooi parkoers van iets meer dan 1 km voor kinderen / ravitailleringsposten op het parkoers en aan de aankomst / elektronische tijdwaarneming / resultaten online / een ‘running’ met respect voor het leefmilieu / mogelijkheid om uw kinderen in te schrijven voor een sportieve opvang / beperking van uw ecologische voetafdruk in CO2

Door zich te registreren voor de Green Run, gaat u akkoord met de bijgevoegde verklaring van afstand van

Sponsors

Nog vragen ?

Heeft u nog vragen over de Green Run Waterloo? Maak dan gebruik van onderstaand formulier en wij antwoorden u zo snel mogelijk. Bedankt.