Wie we zijn ?
Welkom op de sportplaneet

Treed binnen in een wereld van passie. Zelos opent voor u de deuren van de sport! De missie van onze ploeg, bestaande uit sport addicts, is om u sport-experiences te laten beleven die bol staan van emoties en sensaties.

Zelos (naar de naam van een Griekse godin die de verpersoonlijking is van ijver en van de competitiegeest) is actief in verschillende sportdomeinen.

Gemotoriseerde sporten…

De kern wordt gevormd door de gemotoriseerde sporten: motorsport in zo wat al haar facetten en autosport met rallycross.

Ons bedrijf is expert in de gemotoriseerde sporten en staat in voor:

• de organisatie, de mediarelaties en de commercialisatie van evenementen, van wedstrijden en van beurzen

• getrouwheidsprogramma’s

• incentives

… maar dat niet alleen

Verschillende andere disciplines draaien mee in het Zelos-sterrenstelsel. Op het gebied van lopen organiseert Zelos al meerdere jaren in België en Luxemburg verscheidene kwalitatieve evenementen zoals de Military Run. En in het basketbal staan onze financiële-, marketing- en juridische experts de Sharks d’Antibes bij in het management van die club.

Atleten

Zelos bevindt zich in het midden van een net van atleten en sportorganisaties. Als zodanig heeft onze structuur het management op zich genomen van enkele topsporters onder wie Xavier Siméon (piloot in MotoE en in Endurance World Championship), Barry Baltus (piloot in Moto3 in 2020), Guillaume De Ridder (world rx-piloot) en Nigel Bailly (24 uur Le Mans 2020).

Media-productie

De activiteiten van Zelos behelzen sport gerelateerde mediaproducties en content (zoals GP Inside), het bezit van tv-rechten (zoals die van MotoGPTM) en de productie van spots en thema-uitzendingen op radio en televisie.

Zelos staat ook in voor de communicatie en de commercialisatie van het Circuit Jules Tacheny in Mettet (België).

Onze waarden

Passie

De passie voor de sport (de fundamentele band met al onze publieksgroepen) is de brandstof die de Zelos-equipe laat draaien.

Emotie

Geen sport zonder emotie…. Het hart van Zelos klopt op het ritme van competitie, van heldendaden en van sportevenementen.

Groepsgeest

Onze voortdurende aandacht gaat uit naar een echt partnership met onze opdrachtgevers om zo samen nog meer te bereiken.

Ons team


Freddy Tacheny
Founder & President


Cédric Bruylandt
COO SMS


Bénédicte Van Moortel
Marketing & communication consultant


Sébastien Ledure
Legal Counsel via Cresta Law firm


Jorgen Van hellemont
CEO & Managing Partner


Michel Mortier
Sales Manager Sportsmedia


Bryan Varas Reyes
Accountant


Arnaut Kint
Legal Counsel via Cresta Law firm


Charles Vaxelaire
CFO


Fanny Tacheny
Marketing Manager


Didier de Radiguès
Sporting Director & Black Knights Captain