Wie we zijn ?
Welkom op de sportplaneet

Treed binnen in een wereld van passie. Zelos opent voor u de deuren van de sport! De missie van onze ploeg, bestaande uit sportverslaafden, is om u sport-experiences te laten beleven die bol staan van emoties en sensaties.

Zelos (naar de naam van een Griekse godin die de verpersoonlijking is van ijver en van de competitiegeest) is actief in verschillende sportdomeinen.

Gemotoriseerde sporten…

De kern wordt gevormd door de gemotoriseerde sporten: motorsport in zo wat al haar facetten en autosport met rallycross.

Ons bedrijf is expert in de gemotoriseerde sporten en staat in voor:

• de organisatie, de mediarelaties en de commercialisatie van evenementen, van wedstrijden en van beurzen

• getrouwheidsprogramma

• incentives

… maar dat niet alleen

Verschillende andere disciplines draaien mee in het Zelos-sterrenstelsel. Op het gebied van lopen organiseert Zelos al meerdere jaren in België en Luxemburg verscheidene kwalitatieve evenementen zoals de Military Run. En in het basketbal staan onze financiële-, marketing- en juridische experts de Sharks d’Antibes bij in het management van die club.

Atleten

Zelos bevindt zich in het midden van een net van atleten en sportorganisaties. Als zodanig heeft onze structuur het management op zich genomen van enkele topsporters onder wie Xavier Siméon (piloot in MotoE en in Endurance World Championship), Barry Baltus (piloot in Moto3 in 2020), Guillaume De Ridder (world rx-piloot) en Nigel Bailly (24 uur Le Mans 2020).

Media-productie

De activiteiten van Zelos behelzen sport gerelateerde mediaproducties en content (zoals GP Inside), het bezit van tv-rechten (zoals die van MotoGPTM) en de productie van spots en thema-uitzendingen op radio en televisie.

Zelos staat ook in voor de communicatie en de commercialisatie van het Circuit Jules Tacheny in Mettet (België).

SMS – Sports Media Saleshouse
Een regie gewijd aan de sport

Regie SMS

Wilt u uw campagne ‘boosten’? Uw doelgroep beter bereiken? Uw ROI verbeteren?
Sport, met zijn sterke emoties, is dan een succesfactor die toelaat om met uw campagnes recht in de roos te schieten.

Maar de tussenpersonen in de sport zijn talrijk en verspreid. Het is een hele uitdaging om dan een globaal plan op te zetten. Daarom heeft Zelos voor de bedrijven die sport in hun communicatie-strategie willen integreren, de onafhankelijke regie, SMS, opgezet. SMS is uw toegangspoort naar het sportuniversum.

SMS vertegenwoordigt een grote waaier van sporten (voetbal, wielrennen, tennis, hockey, running, basketbal, gemotoriseerde sporten) en adviseert merken bij het verbeteren van hun imago dankzij de sport. SMS stelt u in staat een verscheidenheid aan doelgroepen te bereiken met eender welk medium, te velde of digitaal. Met als extra de passie die het verschil maakt.

Meer info

Onze waarden

Passie

De passie voor de sport (de fundamentele band met al onze publieksgroepen) is de brandstof die de Zelos-equipe laat draaien.

Emotie

Geen sport zonder emotie…. Het hart van Zelos klopt op het ritme van competitie, van heldendaden en van sportevenementen.

Groepsgeest

Onze voortdurende aandacht gaat uit naar een echt partnership met onze opdrachtgevers om zo samen nog meer te bereiken.

Ons team


Freddy Tacheny
CEO


Charles Vaxelaire
Chief Financiel Officer


Sébastien Ledure
Legal Counsel via Cresta Law firm


Arnaut Kint
Legal Counsel via Cresta Law firm


Eric Lambert
Physical coach


Cédric Bruylandt
Sales Director SMS


Michel Mortier
Sales Manager


Christel Robaye
Account Manager


Didier de Radiguès
Sporting Director & Black Knights Captain


Koen Pauwels
Motorsports technical consultant


Sarah Nuyens
Digital Communication Manager


Fanny Tacheny
Marketing Manager


Bénédicte Van Moortel
Marketing & communication consultant


Jerome Fontaine
SRX Cup coordinator