Wie we zijn ?
Welkom op de sportplaneet

Treed binnen in een wereld van passie. Zelos opent voor u de deuren van de sport! De missie van onze ploeg, bestaande uit sport addicts, is om u sport-experiences te laten beleven die bol staan van emoties en sensaties.

Zelos (naar de naam van een Griekse godin die de verpersoonlijking is van ijver en van de competitiegeest) is actief in verschillende sportdomeinen.

Gemotoriseerde sporten…

De kern wordt gevormd door de gemotoriseerde sporten: motorsport in zo wat al haar facetten en autosport met rallycross.

Ons bedrijf is expert in de gemotoriseerde sporten en staat in voor:

• de organisatie, de mediarelaties en de commercialisatie van evenementen, van wedstrijden en van beurzen

• getrouwheidsprogramma’s

• incentives

… maar dat niet alleen

Verschillende andere disciplines draaien mee in het Zelos-sterrenstelsel. Op het gebied van lopen organiseert Zelos al meerdere jaren in België en Luxemburg verscheidene kwalitatieve evenementen zoals de Military Run. En in het basketbal staan onze financiële-, marketing- en juridische experts de Sharks d’Antibes bij in het management van die club.

Atleten

Zelos bevindt zich in het midden van een net van atleten en sportorganisaties. Als zodanig heeft onze structuur het management op zich genomen van enkele topsporters onder wie Xavier Siméon (piloot in Endurance World Championship), Barry Baltus (piloot in Moto2 in 2020), Nigel Bailly (24 uur Le Mans 2021) en Lorenz Luciano et Noa Cuypers (piloten in Northern Talent Cup).

Media-productie

Het bereik van Zelos strekt zich uit tot de productie van sportgerelateerde media en inhoud, zoals GP Inside, het eigendom van tv-rechten en de productie van thematische radio- en televisiespots en -programma’s.
Het Zelos-team weet zich aan te passen aan de vraag en omringt zich met bekwame mensen om verschillende diensten te produceren, zoals levens, commercials, trailers en nog veel meer.
We hebben aan verschillende capsuleproducties gewerkt, met name met NRJ, Nostalgie en RTBF.
Daarnaast is Zelos verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van het Circuit Jules Tacheny te Mettet, in België. Wij zorgen voor de communicatie op sociale netwerken, op de circuitwebsite en met de media.

Onze waarden

Passie

De passie voor de sport (de fundamentele band met al onze publieksgroepen) is de brandstof die de Zelos-equipe laat draaien.

Emotie

Geen sport zonder emotie…. Het hart van Zelos klopt op het ritme van competitie, van heldendaden en van sportevenementen.

Groepsgeest

Onze voortdurende aandacht gaat uit naar een echt partnership met onze opdrachtgevers om zo samen nog meer te bereiken.

Ons team


Freddy Tacheny
Founder & President


Cédric Bruylandt
COO SMS


Bénédicte Van Moortel
Marketing & communication consultant


Bryan Varas Reyes
Accountant


Didier de Radiguès
Sporting Director & Black Knights Captain


Jorgen Van hellemont
CEO & Managing Partner


Michel Mortier
Sales Manager Sportsmedia


Fanny Tacheny
Marketing Manager


Sébastien Ledure
Legal Counsel via Cresta Law firm


Charles Vaxelaire
CFO


Pierre Gillion
Motorcycle Manager


Manon Briand
Marketing, Communication & Event Assiatant


Arnaut Kint
Legal Counsel via Cresta Law firm