fbpx

Wie zijn we ?
Welkom in een wereld van sport

Welkom in een wereld van passie. Zelos opent voor u de deuren van de sport! De missie van ons team , bestaande uit alleen maar sportfanaten, is om u de mooiste ervaringen in sport te bieden,vol emoties en sensaties.

Zelos (naar de naam van een Griekse godin die de verpersoonlijking is van doorettingsvermogen en competitiegeest) is actief in verschillende sportdomeinen.

Motorsport…

De kern van onze activiteiten wordt gevormd door de gemotoriseerde sporten: van atletenvertegenwoordiging tot motorsportmarketing..

Ons bedrijf is expert in de gemotoriseerde sporten en staat in voor:

• de organisatie, media- en PR-management en commercialisatie van motorgerelateerde evenementen, van wedstrijden tot beurzen

• getrouwheidsprogramma’s

• incentives

… Maar dat niet alles

Verschillende andere sportdisciplines draaien mee in de wereld van Zelos. Op het gebied van running organiseert Zelos al meerdere jaren in België en Luxemburg verscheidene kwalitatieve loopevenementen zoals de Military Run. En in  basketbal staan onze financiële-, marketing- en juridische experts de Zuidfranse topper Sharks d’Antibes bij in het management van de club.

Atleten

Zelos bevindt zich centraal in een net van atleten en sportorganisaties. Zo is  onze structuur verantwoordelijk voor het management van enkele topsporters zoals Xavier Siméon (voormalig piloot van Endurance World Championship), Barry Baltus (piloot in Moto2 in 2022), Lorenz Luciano (Red Bull MotoGP Rookies Cup en Junior GP World Championship-coureur), Tom RolinLorenzo Pontillo en Ferrer Fleerackers (Northern Talent Cup-rijders), Chriss Leesch (World Endurance Championship-rijder), Emily Blondi (Women’s Cup-rijder), Roméo Fiorentino (World Supermoto Championship-rijder) en Romain Keivers (World Supermoto Championship-rijder).

Media-productie

Verder is Zelos ook zeer actief in de productie van sportgerelateerde media en content, zoals GP Inside, de eigendom van tv-rechten en de productie van thematische radio- en televisiespots en -programma’s.

Het Zelos-team weet zich aan te passen aan elke vraag en omringt zich met kwalitatieve partners   om verschillende diensten te produceren, zoals liveuitzendingen, commercials, trailers en nog veel meer.

We hebben aan meerdere  content producties gewerkt, met name met en voor  NRJ, Nostalgie en RTBF.

Daarnaast is Zelos verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van het Circuit Jules Tacheny te Mettet, in België. We zorgen onder andere voor de communicatie op sociale netwerken, op de circuitwebsite en met de media.

Onze waarden

Passie

De passie voor de sport (die we delen met al onze doelgroepen) is de brandstof die het Zelos-team laat draaien.

Emotie

Geen sport zonder emotie…. Het hart van Zelos klopt op het ritme van competitie, van topprestaties ensportevenementen.

Groepsgeest

Onze aandacht gaat permanent uit naar een echt partnership met onze opdrachtgevers om zo samen nog meer te bereiken.

Solidariteit

Zelos staat ten dienste van sport en wil in het kader van deze missie de inclusie van iedereen aanmoedigen. Concreet hechten we er belang aan dat solidariteit voorop staat in onze verschillende betrokkenheden, of het nu gaat om jonge motor-talenten of professionele para-atleten.

Ons team


Freddy Tacheny
Founder & President


Bénédicte Van Moortel
Marketing & communication consultant


Bryan Varas Reyes
Senior accountant & Administrative manager


Arnaud Pecheur
Marketing Assistant


Didier de Radiguès
Consultant


Cédric Bruylandt
COO


Michel Mortier
Sales Manager Sportsmedia


Fanny Tacheny
Marketing & Media Director


Sébastien Ledure
Legal Counsel via Cresta Law firm


Franck Cipolla
CFO


Heikki Sermon
BMA – Mettet Experience Managing Director


Manon Briand
Events Manager


Arnaut Kint
Legal Counsel via Cresta Law firm