Wie zijn we ?
Welkom in een wereld van sport

Welkom in een wereld van passie. Zelos opent voor u de deuren van de sport! De missie van ons team , bestaande uit alleen maar sportfanaten, is om u de mooiste ervaringen in sport te bieden,vol emoties en sensaties.

Zelos (naar de naam van een Griekse godin die de verpersoonlijking is van doorettingsvermogen en competitiegeest) is actief in verschillende sportdomeinen.

Motorsport…

De kern van onze activiteiten wordt gevormd door de gemotoriseerde sporten: van atletenvertegenwoordiging tot motorsportmarketing..

Ons bedrijf is expert in de gemotoriseerde sporten en staat in voor:

• de organisatie, media- en PR-management en commercialisatie van motorgerelateerde evenementen, van wedstrijden tot beurzen

• getrouwheidsprogramma’s

• incentives

… Maar dat niet alles

Verschillende andere sportdisciplines draaien mee in de wereld van Zelos. Op het gebied van running organiseert Zelos al meerdere jaren in België en Luxemburg verscheidene kwalitatieve loopevenementen zoals de Military Run. En in  basketbal staan onze financiële-, marketing- en juridische experts de Zuidfranse topper Sharks d’Antibes bij in het management van de club.

Atleten

Zelos bevindt zich centraal in een net van atleten en sportorganisaties. Zo is  onze structuur verantwoordelijk voor het management van enkele topsporters zoals Xavier Siméon (piloot in Endurance World Championship), Barry Baltus (piloot in Moto2 in 2021), Nigel Bailly (24 uur Le Mans 2021) en youngsters Lorenz Luciano et Noa Cuypers (piloten in Northern Talent Cup).

Media-productie

Verder is Zelos ook zeer actief in de productie van sportgerelateerde media en content, zoals GP Inside, de eigendom van tv-rechten en de productie van thematische radio- en televisiespots en -programma’s.

Het Zelos-team weet zich aan te passen aan elke vraag en omringt zich met kwalitatieve partners   om verschillende diensten te produceren, zoals liveuitzendingen, commercials, trailers en nog veel meer.

We hebben aan meerdere  content producties gewerkt, met name met en voor  NRJ, Nostalgie en RTBF.

Daarnaast is Zelos verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van het Circuit Jules Tacheny te Mettet, in België. We zorgen onder andere voor de communicatie op sociale netwerken, op de circuitwebsite en met de media.

Onze waarden

Passie

De passie voor de sport (die we delen met al onze doelgroepen) is de brandstof die het Zelos-team laat draaien.

Emotie

Geen sport zonder emotie…. Het hart van Zelos klopt op het ritme van competitie, van topprestaties ensportevenementen.

Groepsgeest

Onze aandacht gaat permanent uit naar een echt partnership met onze opdrachtgevers om zo samen nog meer te bereiken.

Ons team


Freddy Tacheny
Founder & President


Cédric Bruylandt
COO SMS


Bénédicte Van Moortel
Marketing & communication consultant


Bryan Varas Reyes
Accountant


Didier de Radiguès
Consultant


Jorgen Van hellemont
CEO & Managing Partner


Michel Mortier
Sales Manager Sportsmedia


Fanny Tacheny
Marketing Manager


Sébastien Ledure
Legal Counsel via Cresta Law firm


Charles Vaxelaire
CFO


Pierre Gillion
Motorcycle Manager


Manon Briand
Marketing, Communication & Event Assiatant


Arnaut Kint
Legal Counsel via Cresta Law firm