Junior Black Knights Team

Het nationale junioren team op pure snelheidsmotoren

Team Snelheid

Om België te vertegenwoordigen op de Northern Talent Cup (NTC), heeft Zelos een team samengesteld bestaande uit 2 jonge motortalenten: Loris Dekkers en Noa Cuypers. Het doel van Zelos is om de Junior Black Knights naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.
De 2 piloten werden tijdens een selectiedag gekozen uit verschillende andere piloten, die het meeste potentieel in snelheid hadden getoond.

Loris Dekkers
Loris Dekkers komt uit Rijkevorsel in de provincie Antwerpen en is een motorliefhebber sinds hij 4 jaar oud was toen hij voor zijn verjaardag een elektrische motor kreeg. In 2018 nam hij deel aan de CIV Junior, het Italiaanse kampioenschap pure snelheid. In 2021 zal hij deelnemen aan de BeNeLux Trophy SSP 300. Loris zal voor het derde jaar in de BMA zitten, dit wordt zijn eerste seizoen in de NTC.

Noa Cuypers
Noa Cuypers, afkomstig uit Chaumont-Gistoux, rijdt al motor sinds hij 4 jaar oud was. Hij begon in 2019 met het rijden op pure speed motoren, een passie die hij van zijn vader had doorgekregen. Sindsdien rijdt hij zo veel mogelijk op zijn Yamaha R3 op het Circuit Jules Tacheny in Mettet. Tijdens de winter van 2019-2020 nam hij deel aan zijn eerste wedstrijden in Spanje.

Palmares

Lorenz Luciano
2020: 2de in het algemeen bij de eerste editie van de NTC

2021: 2de in het algemeen bij de eerste editie van de NTC

Wedstrijdkalender 2022

Team Supermoto

Maar ook, sinds 2022, verwelkomt het junior Zwarte Ridders Team Supermoto rijders.

Valentin Durand

Valentin Durand, 11 jaar oud, woont in Bioul. Tom zal onze jongste BMA-rijder zijn in het Belgische en Franse Supermoto-kampioenschap. Zijn grote talent heeft het hem mogelijk gemaakt opgenomen te worden in de BMA. Hij zal in 2022 deelnemen aan het Belgisch en Frans kampioenschap supermoto.

Evan Gourmet

De 16-jarige Evan wordt de derde BMA-rijder die in 2022 zal deelnemen aan het Belgische en Franse Supermoto-kampioenschap.

Tom Rollin

Pas 12 jaar oud, overtuigde hij de BMA om hem onder zijn hoede te nemen. Hij zal dus deelnemen aan de Franse en Belgische kampioenschappen supermoto. Tom zit al drie jaar op de academie.

Palmares

Wedstrijdkalender 2022

Foto’s