fbpx

Junior Black Knights Team

Het nationale junioren team op pure snelheidsmotoren

Team Snelheid

Om België te vertegenwoordigen op de Northern Talent Cup (NTC), heeft Zelos een team samengesteld bestaande uit 2 jonge motortalenten: Loris Dekkers en Lorenzo Pontillo. Het doel van Zelos is om de Junior Black Knights naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.
De 2 piloten werden tijdens een selectiedag gekozen uit verschillende andere piloten, die het meeste potentieel in snelheid hadden getoond.

Loris Dekkers
Loris Dekkers komt uit Rijkevorsel in de provincie Antwerpen en is een motorliefhebber sinds hij 4 jaar oud was toen hij voor zijn verjaardag een elektrische motor kreeg. In 2018 nam hij deel aan de CIV Junior, het Italiaanse kampioenschap pure snelheid. In 2021 zal hij deelnemen aan de BeNeLux Trophy SSP 300. Loris zal voor het derde jaar in de BMA zitten, dit wordt zijn vierde seizoen in de NTC.

Palmares

Wedstrijdkalender 2023

Team Supermoto

Maar ook, sinds 2022, verwelkomt het junior Zwarte Ridders Team Supermoto rijders.

Evan Gourmet

De 17-jarige Evan wordt de derde BMA-rijder die in 2022 zal deelnemen aan het Belgische en Franse Supermoto-kampioenschap.

Tom Rollin

Pas 13 jaar oud, overtuigde hij de BMA om hem onder zijn hoede te nemen. Hij zal dus deelnemen aan de Franse en Belgische kampioenschappen supermoto. Tom zit al drie jaar op de academie.

Palmares

Wedstrijdkalender 2023

Foto’s