fbpx

Cap sur l’Or
G-sport naar het hoogste niveau brengen

CAP SUR L’OR wil extra financiële middelen verzamelen om de Franstalige G-sport naar het hoogste niveau te tillen: Parijs 2024 en grote internationale handisportwedstrijden (24 uur van Le Mans, Golf Open, enz.).

De huidige structurele financiering die aan de handisport wordt toegekend, is ontoereikend om alle disciplines waarin talent aanwezig is, volledig te dekken. Daarom heeft CAP 48 de krachten gebundeld met SMS, het reclamebureau dat volledig gewijd is aan de sport en dat is opgericht door Zelos en RMB, de multimedia-reclameregie van de RTBF.

Doel is om samen met particuliere partners en in het kader van de medefinanciering, extra financiële middelen te verschaffen aan gehandicapte atleten van hoog niveau in de volgende disciplines: tennis, paardrijden, zwemmen, wielrennen, roeien, motorsport en golf. Behalve in de motorsport, trainen de atleten die steun zullen krijgen van het CAP SUR L’OR-project in de clubs en structuren van de Franstalige Handisport Liga.

Het programma heeft ook tot doel de media meer bewust te maken van de mindervalidensport en het grote publiek te sensibiliseren voor de prestaties van deze buitengewone atleten.

Ten slotte is het de ambitie om van topsporters met een handicap een referentie en een bron van inspiratie te maken voor veel gehandicapten door de voordelen van sportbeoefening voor het voetlicht te brengen.

Wil jouw bedrijf G-sport op nationale niveau ondersteunen? Ontdek Target Victory

Onze partners

Dank u voor uw steun aan CAP SUR L’OR!