Black Knights
De nationale ploeg in het wegracen

The Black Knights is de naam van het nationale team dat door Zelos werd opgericht om onze beste Belgische motorrijders in pure snelheid naar het hoogste niveau te brengen.

Het boegbeeld van de Black Knights, voormalig MotoGP-coureur Xavier Simeon, neemt nu deel aan de EWC, het Endurance Wereldkampioenschap. Met zijn team SERT (Suzuki Endurance Racing Team) mikt hij op de eerste plaats van het podium in 2021!

De jonge Barry Baltus blijft zijn talent perfectioneren. Na een verblijf in het CEV Moto3 Junior World Championship en de Red Bull MotoGP Rookies Cup in 2019, neemt hij in 2020 deel  aan het Moto3 World Championship met het Prüstel GP-team. In 2021 en 2022 maakt Barry Baltus de overstap naar de Moto 2 met het NTS RW Raing GP-team, waar hij opnieuw de jongste rijder van het veld zal zijn.

Black Knights Club

Zelos heeft de Black Knights Club opgericht, een businessclub bestaande uit bedrijven uit verschillende sectoren. De Black Knights Club biedt de leden een groot aantal activiteiten met het oog op networking en hun zakelijke banden.

Als lid van de club dragen deze bedrijven bij tot het ondersteunen van de Black Knights. Bovenop de vele bijeenkomsten waarop de club hen uitnodigt, hebben de leden de mogelijkheid toegangspasjes te krijgen om hun passie voor de MotoGPTM in volstrekte unieke omstandigheden te beleven.

Contacteer ons om lid te worden