Fan Day met de Zelos/Classic 21 piloten

De 1ste mei ontvangt het Circuit Jules Tacheny te Mettet in samenwerking met de Mertens Riding School, Classic 21 en Zelos, een Fan Dag met de Zelos/Classic21 piloten! Ontmoet onze vijf Zelos/Classic 21 piloten volledig gratis en beleef een uniek sporters-moment met Xavier Siméon, Livio Loi, Barry Baltus, Guillaume De Ridder, Nigel Bailly en de jonge piloot Amélie Triffet.

Maar dat is nog niet alles! U kan tijdens deze Fan Dag ook deelnemen aan de testdag dat ingericht wordt door de Mertens Riding School. Zij voorzien 5 sessie’s van 20 minuten waarvoor je u op voorhand dient aan te melden via de website van de Mertens Riding School.

Als laatste staat er een grote barbecue, familie parade en vele andere activiteiten op het programma van de Fan Dag, dat nu al een onvergetelijke dag beloofd te worden. Indien je graag wenst deel te nemen aan de barbecue, vergeet je dan niet aan te melden op de website van de Mertens Riding School. Reservatie is verplicht!

Circuitdoop met Xavier Siméon en Marc Fissette

Heb je geen ervaring op het circuit maar wil je het toch eens van kortbij meemaken? Kruip achterop bij onze ex-MotoGP piloot Xavier Simeon en Marc Fissette voor een duorit. Een onvergetelijk moment in je leven!

Prijs: € 50

Reserveren is verplicht door hier te klikken

Ontdek prestigieuze vierwielers!

De tweede verrassing, de présence van de autopiloten Guillaume De Ridder (vice kampioen world RX2 2018 en kampioen Noors RallyX 2018 in Supercar Lites) en Nigel Bailly (piloot met fysieke beperking geselectioneerd voor de 24h du Mans 2020) die u laten kennismaken met het circuit aan boord van prestigieuze vierwielers.

Prijs: € 65.

Info & boeking via christel.robaye@zelos.be.

Herbeleef de 2018 editie met onze Aftermovie