fbpx

NRJ Black Mountain Challenge by The Military Run

De NRJ Black Mountain Challenge by The Military Run is een unieke 7 km met 15 hindernissen loop voor fans van fysieke uitdagingen en sensatie.. Het hindernissenparcours bestaat uit natuurlijke obstakels en werd ontworpen om uw behendigheid, kracht en uithoudingsvermogen te testen en u te pushen om uw grenzen te verleggen. Voor de avonturiers is het mogelijk om een tweede ronde te lopen, waarbij je 15 km aflegt en 30 hindernissen neemt.

Ons evenement vindt plaats op 27 augustus 2023 op de Terril de la Caspienne in Binche, waar u natuurlijke obstakels zult moeten overwinnen zoals steile beklimmingen en afdalingen, sprongen, klimpartijen en nog veel meer. Deze wedstrijdervaring geeft u een echte adrenalineboost en biedt u een onvergetelijke en emotionele ervaring.

Wij zijn verheugd u dit uitzonderlijke evenement aan te bieden, dat tot doel heeft liefhebbers van sport en adrenaline samen te brengen voor een gemeenschappelijke uitdaging. Of u nu beginner of gevorderd bent, iedereen is welkom om deel te nemen aan de NRJ Black Mountain Challenge by The Military Run en een onvergetelijke ervaring te beleven met familie of vrienden.

Schrijf je nu in om te genieten van onze speciale korting en er zeker van te zijn dat u deel kunt nemen aan dit unieke evenement. We hopen u binnenkort te zien bij de startlijn van de NRJ Black Mountain Challenge by The Military Run!

Adres: Terril de la Caspienne, Rue des Mineurs, Binche

Ondertussen kunt u al in de stemming komen door onze foto’s te bekijken op onze Facebook-pagina en de aftermovie op YouTube!

Bij elke inschrijving wordt €2,50 gedoneerd aan de Cap sur l’Or-vereniging.

Inschrijvingsformulier
Reglement

Foto’s

Video’s

Onze partners